Wednesday, October 2, 2013

3 bulan???????

Hari nie aku cam xde mood jek....separuh jiwa aku telah pergi...fikiran aku melayang3 je nie...3 bln bkn sbb aku mengadung erk tp en husband kena pergi German atas urusan kerja sbb husband kena training disana...dok berjauhan xsangup rasenya hampir 10 thn aku bersama xpenah berpisah selama nie gelap dunia aku jap...siap aku tanya lg betul ke abg nk p sana?..jauh la abg nk p...tb2 sedey lak...harapan aku mg bos dia htr owg lain....kepala gase nk pecah mcm3 yg aku fikirkan so hrnie bdn di off fikiran tempat lain...korank pon doakan la tuk sy..mg dipermudahkanlah urusanku disini nti...pasni kena berdikari tuk 3 bln nmpknya aku lak yg akan menghitung hari...

3 comments:

siti zuraida Rajab said...

bolhelah join kelab yatt ngan pda yea

@lfidah @dim said...

saya dah rasa macam mana perasaan itu.orang ata 3 bulan itu kejap tetapi hanya yang melalui aje yang tahu situasinya.sabarlah..kalau saya boleh akak mesti lagi boleh..akk kan lagi kuat daripada saya..

Tina Tihany said...

tahu xpe...german to jauh la hb to da le xsuka berfb,twiter bagai...mntk xjd mntk bos dia jek yg pegi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...