Tuesday, November 27, 2012

kursus di cameron hihglands

lama sudah xupdate blog yg sudah bersawang...n3 nie aku nak story semasa kursus d cameron highlands.pd 21 hingga 23 november 2012  kursus memupuk minda kreaftif "hidup jgn membuat alasan" mood malas je nak keje bb syok p berjalan2 ha..ha..kami gerak dr melaka pukul 8.30 ikutkan jadual pukul 7.sampai bos call aku pegi ke tidak..ms to aku kat krubong undoway jalan jam...aku da kuar awal tp mr hubby lapa singgah makan..aku ckp xpe r ramai yg lambt kot hik..hik.sampai je kat bas ramai da naek.
              so tuk hr pertama no pic la...mula2 kami singgah RNR seremban,kat seremban aku jumpa member lama budak indon kita owg mmg selalu msj2 lm gak xjumpa dr 2005...kebetulan aku nak beli bubur ayam kak kedai yg dia kerja... so kami teruskan perjalanan berhenti di petronas tapah kitaowg buang ape yg patut sedangkan waktu lunch..diorg kt nti singgah mkn di brincang...sampai di brincang hujan turun dgn lebatnya.... berlari2 la kami menuju destinasi bb da lap sgt..aku oder tomyam n nasi putih..memang sedap terasa sampai ujung tekak ke aku yg lapa..
           tuk hr pertama xde ape nak story sgt bb masing2 kepenatan..ikutkan kami ade ice-breaking,tp diorng ajak p pasar malam je servey barang2..so nti kita sambung tuk hr kedua...





2 comments:

amieda said...

pic xde ke???

yatt said...

pic dia tak boleh nak upload.. hik3x..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...