Monday, February 4, 2013

BUGER BAKAR..

Asalamualaikum..
sudah seminggu xjenguk blog da ..
aku nk story smlm en hubby belikan aku buger bakar
aku memang nak mkn sgt..selalu lalu je kedai to
name kedai to BUGER BAKAR RAWANG di klebang
biasa lau kat melaka dgr kat mitc kat klebang pon ade cawangan dia
so aku xsempat snap pic ..cm aku amk kat google je

 aku pon xpasti yg mn satu akunye,yg aku th harganya rm8.thanks
kat hubby bb belikan buger bakar.aku n en hubby first time makan buger nie
biasa makan buger biasa je nie bakar agak jakun le nak makannya.
bleh tahan la aku makan xabis pon bb muak.semalam akk ipau aku ade belikan
satay gak tp aku makan ckit je.thanks kat kak ipau belikan aku satay
 terasa lak di hargai wah cewah mengada lebih hi..hi.
 

2 comments:

nor faezah alias said...

Sedapnye...lapar lak tgk beger ni...hee..salam kenal n follow..:)

Tina Tihany said...

p la cari kat klebang je...thanks n salam perkenalan jgn lp follow me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...