Wednesday, December 26, 2012

luncd d windmill

korank da lunch aku baru je lik lunch d the windmill bukit beruang
itu pon ade owg belanja bb da janji lm asyik xjd je....
tp aku mcm da wat seseorng terluka....sorry ea lp la td apoiment 
nak teman kan awak..lp nak inform td..first time p sini
td xbwk kamera so xde la pic di sana
tp aku ade google makanan yg aku oder
chicken n fish nasi goreng nanas tp nasi goreng aku tukau ke 
nasi goreng cilipadi...biasa la aku suka pedas
ini nasi goreng special yg di oder kak sham diala org
yg belanja aku..tenkiu kak sham
 ini pulak yg di oder oleh yatt nasi goreng cendawan
makanan kat sini bleh la memenuhi selera aku..
laen kali bleh la g sini..
pic:insan google

4 comments:

@lfidah @dim said...

sedapnya..saya xmkn pun lunch.mkn durian crepe.ini pun dah pening.kalo mkn kt windmill nnti dia anto menu erk kak?

DIANA said...

kiki sy tau sapelah yg terluke tu kak..hik3x

Tina Tihany said...

ha..ah sedap fyda..jom p ramai2 waktu lunch jumaat lm ckit

Tina Tihany said...

th pm sape yg terluka...sory2 cantik tudung

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...